Energies renovables


Sabies que és possible estalviar més del 50% de l´energia que actualment es consumeix? Informa't sense compromís sobre les possibilitats i els avantatges de la instal·lació d'aparells que utilitzen energies renovables. Fem un càlcul ajustat a les teves necessitats.

Dins de l'apartat d'energies renovables, trobem dos grups diferenciats:

Serveis Parera

Instal·lacions solars


Serveis Parera

Instal·lacions geotèrmiques

La geotèrmia és una energia renovable, ecològica i neta, totalment respectuosa amb el medi ambient (els residus que produeix són mínims i provoquen menor impacte ambiental).

Gràcies a l'energia del sòl, podreu disfrutar a casa vostra de calor a l'hivern i fred a l'estiu, estalviant entre un 20% de despesa respecte als sistemes de climatització convencionals. Ofereix un flux constant de producció d'energia a llarg de l'any, aconseguint un important estalvi econòmic i energètic.


Introdueix les teves dades d'usuariCerrar

A Instal·lacions Parera SL, amb el mateix esperit de servei des de la nostra creació, ens posem a la seva disposició, mitjançant aquestes pàgines on trobarà tota la informació de la nostra empresa. També li oferim una detallada ressenya de les nostres zones d'actuació i una síntesi de les activitats que duem a terme als nostres punts de servei.

Política d'empresa (PDF)

Oficina Central: Arrabal, 41
08779 - La Llacuna
Telèfon. 93 897 60 69
Fax. 93 897 63 10
Email. parera@parera.info

Unió Empresarial de l'Anoia Gremi instal·ladors Anoia TÜVRheinland CERT