La nostra història

"A Instal·lacions Parera comptem amb més de 40 anys d'experiència que ens avalen."

Instal·lacions Parera és una empresa familiar fundada l'any 1972 pel Sr. Josep Parera Tort, actual gerent de l'empresa ubicada a La Llacuna (Anoia), província de Barcelona.

Parera

En els seus inicis, Instal·lacions Parera donava servei com a instal·lador a la comarca de l'Anoia; no obstant, es en l'any 1976 quan s'estableixen les primeres relacions amb l'empresa Fuerzas Eléctricas del Segre, realitzant treballs de manteniment en Mitja i Baixa Tensió de les xarxes de distribució. L'any 1984 s'extén l'activitat a l'empresa Fuerzas Eléctricas de Catalunya FECSA i és el Juny de 1994 quan es constitueix formalment com a Societat Limitada.

Al llarg dels anys hem anat implantant nous centres de treball en diferents poblacions de Catalunya.

La professionalitat i l'esperit de millora, ha fet que aquesta empresa, junt amb l'equip humà que la compon, hagi creat diferents divisions en la seva activitat empresarial, especialitzant-se en instal·lacions residencials, naus industrials, centres sanitaris, edificis d'ús combinat per activitats educatives i residències per a interns. Des de finals del 2006, seguint amb la línia de millora continua i l'aposta per noves línies de negoci, obre una nova divisió especialitzada en energies renovables, geotèrmica, solar-tèrmica i solar-fotovoltaica. Tanmateix, s'ha especialitzat en assessorament per a l'optimització energètica.

L'equip humà

Parera

Actualment, l'equip humà de l'empresa està integrat per un total de 149 persones distribuïdes en les diferents àrees que formen l'estructura jeràrquica-organitzativa d'Instal·lacions Parera S.L.

La nostra filosofia d'èxit es basa en la seguretat i la qualitat del nostre servei.

És per aquest motiu que el nostre equip humà està format per professionals titulats en cada àrea, amb certificacions específiques per a cada tipus de treball requerit i amb un pla de formació continua, que ens assegura poder oferir el millor servei al client final.

Equips i mitjans de treball

Parera Parera
Instal·lacions Parera poseeix tots els medis tècnics necessaris (individuals i col·lectius) per a la realització dels treballs requerits en el menor temps possible, amb la màxima eficàcia i seguretat.

Sistema integrat de gestió

En aquests últims anys, l'empresa ha implantat un sistema integrat de gestió per a la Qualitat, el Mediambient i la Seguretat mitjançant la creació d'un Departament dirigit per varis tècnics qualificats i dedicat única i exclusivament a vetllar pel seguiment i l'aplicació d'aquest sistema.

PareraPolítica de Qualitat

Actualment, en referència a la Qualitat, es disposa d'una bona part dels procediments escrits i en aplicació, tanmateix, s'estableix la Política de Qualitat decidida per la Direcció, i tenim l'objectiu d'implantar tots els requisits exigits per la norma ISO 9001, procedint seguidament a la seva certificació.

Política Mediambiental

En el camp Mediambiental, es disposa de la Política decidida per la Direcció i es compleixen totes les obligacions legals mitjançant la implantació del manual corresponent i la seva incorporació al de Qualitat i Seguretat per a la seva aplicació de forma integrada. En aquest mateix sentit, l'objectiu és poder-se acreditar segons la certificació ISO 14001.

Política de Seguretat

En matèria de seguretat es disposa de diversos tècnics qualificats en Prevenció de Riscos Laborals, que vetllen per la seguretat i salut dels seus treballadors.

En aquesta especialitat, es disposa de l'acreditació OHSAS 18000:2007 concedida per l'empresa certificadora TÜVRheinland.

La Direcció d'Instal•lacions Parera té un fort compromís amb la Qualitat, la Seguretat i el Mediambient.


Introdueix les teves dades d'usuariCerrar

A Instal·lacions Parera SL, amb el mateix esperit de servei des de la nostra creació, ens posem a la seva disposició, mitjançant aquestes pàgines on trobarà tota la informació de la nostra empresa. També li oferim una detallada ressenya de les nostres zones d'actuació i una síntesi de les activitats que duem a terme als nostres punts de servei.

Política d'empresa (PDF)

Oficina Central: Arrabal, 41
08779 - La Llacuna
Telèfon. 93 897 60 69
Fax. 93 897 63 10
Email. parera@parera.info

Unió Empresarial de l'Anoia Gremi instal·ladors Anoia TÜVRheinland CERT